Drankcatering voor bij de BBQ

ToetToetBBQ is specialist op gebied van zakelijke catering en een BBQ voor je bruiloft. Uiteraard doen wij ons uiterste best om van jouw event of zakelijke gelegenheid een bijzonder feest te maken in een aangenaam kader. Behalve lekker vlees, horen daar ook de beste dranken bij. Bij iedere gelegenheid past een andere drank. Het is logisch dat je voor een zomerse barbecue voor koele dranken zoals water, frisdrank, bier of wijn kiest. Voor een winter BBQ zijn dan weer de iets donkere streekbieren een uitgelezen keuze. Een BBQ voor je bruiloft behoort eveneens tot de mogelijkheden. Telkens zorgen wij ervoor dat je kunt kiezen uit een uitgebreide drankkaart die uiteraard aangepast wordt aan de gelegenheid die je in gedachten heeft. Lees snel verder als je op zoek bent naar drankcatering voor jouw evenement!

Drankcatering op je winter BBQ

‘s Winters willen we ons goed kunnen verwarmen. Nu is dat bij een barbecue op zich geen probleem. Toch kunnen we in de winter aangepaste dranken gebruiken. Bij ToetToetBBQ stellen we je dan graag ons assortiment winterbieren voor. Vaak zijn dit streekbieren van dichtbij de locatie van uw zakelijke winter BBQ. Die keuze voor streekproducten maken wij bij ToetToetBBQ bewust. Zo blijf je dicht bij huis en kun je genieten van lokale producten die helemaal passen in een winters kader.

BBQ voor je bruiloft met drankcatering

Je hebt er misschien nog niet aan gedacht, maar een BBQ voor je bruiloft is altijd een goed idee. Bij ToetToetBBQ zorgen wij er niet alleen voor dat alles in stijl kan doorgaan, maar ook nog eens dat je de gepaste drankenkaart krijgt. Uiteraard hoort champagne bij een huwelijk. Verder zorgen wij voor de beste wijnen bij verfijnde gerechten die onze cateringspecialisten voor je klaarmaken. Wij beschikken over een uitgebreide wijnkaart. Verder kunnen wij er ook voor zorgen dat de bierliefhebbers onder je gasten een uitgebreide keuze krijgen. Bij barbecue catering op locatie zorgen wij graag voor plaatselijke bieren. Natuurlijk kun je ook voor pils kiezen. ToetToetBBQ zorgt ervoor dat iedere klant koning is. Een barbecue van ToetToetBBQ is trouwens geen gewone barbecue, maar een BBQ in stijl. Je trouwt maar één keer. Het is logisch dat je dan alles goed wilt doen. Wij verzorgen niet alleen de maaltijden tot in de puntjes, maar zorgen ook dat de drank helemaal in orde is.

Zakelijke BBQ

Ook bij een zakelijke BBQ hoort de gepaste drank. Wanneer je juist een uitstekende deal heeft afgesloten, dan is het logisch dat je daarop wilt klinken met champagne. Houden jouw zakelijke partners meer van bier, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat we jouw gasten en zakelijke partners enkel de beste dranken aanbieden. Wij beschikken over een wijnkaart en een bierkaart voor iedere gelegenheid.

Contact opnemen met ToetToetBBQ voor drankcatering

Ben je geïnteresseerd in de drankcatering van ToetToetBBQ? Dan nodigen wij je uit om verder contact met ons op te nemen. Aan de hand van het aantal gasten en de aard van het business event of huwelijksfeest, stellen wij graag een geïndividualiseerd drankaanbod voor je samen. Zo ben je er zeker van dat je gasten het helemaal naar hun zin hebben! Kijk ook eens op www.festibar.nl!

drankcatering