Over ToetToetBBQ

ToetToetBBQ is een cateringservice die zich vooral op zakelijke BBQ’s en BBQ voor je bruiloft richt. Misschien is een BBQ niet meteen waar je aan denkt bij zakelijke catering. Toch biedt een barbecue op dit gebied vele voordelen. Als cateringbedrijf met jaren ervaring met grote bedrijven werken wij vaak voor grotere groepen. Hoe groter de groep, hoe moeilijker het wordt om iedereen tevreden te stellen op culinair gebied. BBQ is een concept dat door iedereen gekend is. Met een barbecue heb je veel mogelijkheden. Natuurlijk denkt iedereen bij BBQ meteen aan vlees. Dit lijkt bij de meeste mensen wel een natuurlijke reflex te zijn geworden. Bij ToetToetBBQ is de klant echter koning en houden wij rekening met ieders wensen op dieetgebied. Zo ontwikkelt de BBQ-sector zich steeds verder. Vis en groenten op de barbecue of grill zijn al lang geen uitzondering meer.

Zowel in Nederland als in België

ToetToetBBQ biedt zijn BBQ catering aan in zowel Nederland als België. Om deze service te kunnen leveren in beide landen, werken we samen met plaatselijke cateraars. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Je mag er van uitgaan dat al onze cateraars voor je enkel de lekkerste gerechten bereiden.

ToetToetBBQ neemt BBQ zeer ernstig

Nog al te vaak wordt BBQ weggezet als een volkse aangelegenheid. Uiteraard is daar niks mis mee. ToetToetBBQ richt zich echter op het betere segment van de markt. Wij zijn er ons van bewust dat dit een zeker prijskaartje met zich meebrengt. Onze missie is dan ook om BBQ tot op een hoger niveau te tillen. Wie voor onze catering kiest, zal ontdekken dat wij in staat zijn om de BBQ stijlvolle gerechten te voorschijn te toveren. Zo kun je jouw zakelijke/bruiloft gasten verrassen met een culinaire en hoogstaande eetervaring die zij nog niet eerder hebben ervaren.

BBQ voor bijzondere gelegenheden

Behalve voor zakelijke klanten catert ToetToetBBQ ook voor privé feesten en partijen met een zekere standing. Bij ons kun je namelijk ook terecht voor huwelijksfeesten, belangrijke mijlpalen in het leven zoals een geboorte, oppensioenstelling of een huwelijksverjaardag. Verschillende locaties horen daarbij tot de mogelijkheden.

Bijzondere BBQ-ervaring: lekker en gezond

Bij BBQ wordt nog te vaak gedacht aan een vette hap of aan per definitie ongezond eten. Bij ToetToetBBQ vinden wij het echter belangrijk om de smaak van BBQ te koppelen aan een verantwoorde en uitgebalanceerde maaltijd. Verder kun je ervan op aan dat wij de nodige zorg besteden aan de presentatie van onze gerechten. Smakelijk eten is voor ons immers ook gekoppeld aan het visuele aspect. We zorgen dat jouw gasten en jijzelf kunnen genieten van een top culinaire ervaring die hen nog lang zal heugen.

Wil je meer weten over ToetToetBBQ?

Kun je je wel vinden in onze culinaire missie en in ons verhaal? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen met jou bekijken wij graag wat de mogelijkheden zijn binnen je budget. Zo kun je voor een bijzondere gebeurtenis of een zakelijke klant een echt barbecuefestijn organiseren in de meest verfijnde zin van het woord.

Een zakelijk feest organiseren maar toch op zoek naar iets anders dan een BBQ? ToetToetBBQ is een initiatief van ToetToetFood. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden. 

met dit smakelijke broodje verwen je je gasten zeker weten op je bbq