Winter BBQ

We kunnen er niet omheen. De winter duurt soms lang en is, de opwarming van de Aarde ten spijt, nog steeds koud. Het is dan ook geen wonder dat vele mensen zin krijgen om zich op te warmen. Je kunt met zijn allen voor de kachel kruipen, maar dit is voor een zakelijke maaltijd alvast geen goed idee. Wie op zoek is naar een alternatief voor het zakelijk diner op restaurant, is bij Toettoetbbq.nl aan het juiste adres. Zakelijke catering in de winter is voor ons geen probleem. Wij zorgen er graag voor dat uw winterbbq over ieders lippen gaat.

Barbecue catering op locatie: de winterbbq

Misschien had u er nog niet aan gedacht om een winterbbq te houden. Wie barbecue zegt, denkt vaak aan de zomer. Bij Toettoetbbq.nl zijn wij er echter van overtuigd dat een winterbbq altijd een schot in de roos is. U kunt handig gebruik maken van een reeds bestaande locatie in de buurt van uw bedrijf of onderneming. Een ruime parkeerplaats, een gazon voor uw bedrijf, een loods of een ruime fabriekshal zijn maar enkele voorbeelden van plaatsen die ruim genoeg en tegelijkertijd geschikt zijn voor een winterbbq. Zo kunt u bijvoorbeeld een eindejaarsreceptie voor uw beste klanten of een nieuwjaarsfeestje voor uw werknemers een bijzonder cachet geven.

Een winterbbq met oog voor het seizoen

Toettoetbbq.nl is gespecialiseerd in zakelijke catering. Tegelijkertijd houden wij niet alleen rekening met een business setting, maar ook met het seizoen waarin uw business event plaatsvindt. U mag u dus tijdens een winterbbq niet alleen verwachten aan het lekkerste vlees, maar ook aan aangepaste dranken. Hierbij denken wij aan speciale winterbieren, maar ook aan andere dranken die passen bij het jaargetijde zoals champagne en glühwein. Ook tijdens de winter zorgen wij voor verse ingrediënten. Dit geldt niet alleen voor het vlees dat we gebruiken, maar ook voor het garnituur en de groenten. Bij ons vindt u alleen maar vers. U zult ons nooit betrappen op het gebruik van groenten in blik of vooraf bereide vleeswaren.

Bent u geïnteresseerd in het concept van Toettoetbbq.nl?

Als u van plan bent om een winterbbq te organiseren, dan willen wij er alvast bij vertellen dat wij van Toettoetbbq.nl niet alleen voor de beste BBQ gerechten zorgen. Wij zorgen er ook voor dat uw gasten zich altijd kunnen verwarmen. Zo zorgen wij graag voor vuurkorven, zitbanken, tafels en de nodige overkapping in geval van neerslag. Tegelijk koppelen wij deze voorzieningen aan een stijl die gepast is voor uw evenement.

Wilt u contact opnemen met Toettoetbbq.nl?

Wie een winterbbq wil organiseren, kan altijd contact opnemen met de zakelijke catering van Toettoetbbq.nl. Wij staan u graag te woord en vertellen u meer over onze verschillende concepten. Samen met u verkennen wij de locatie waar u de winterbbq wilt houden. Zo kunnen wij ons vergewissen van de toestand ter plaatse en komen wij, net zo min als u, voor onvoorziene omstandigheden te staan. Een verkennend gesprek kan altijd voor verheldering zorgen en kost niets.

Ben je benieuwd hoe wij jouw winter BBQ organiseren op je eigen bedrijfsterrein? Neem dan contact op met ons via: info@www.toettoetbbq.nl 010-2614199 of via deze link