Zakelijke BBQ op locatie

Mogelijk heb je nog niet aan een zakelijke catering in de vorm van een barbecue gedacht. Bij ToetToetBBQ hebben we er ook begrip voor dat je niet precies weet op welke locatie je deze wilt laten plaatsvinden. Elk bedrijf dat behalve over een bedrijfsruimte ook over een parkeerplaats of een andere locatie in open lucht beschikt, kan indien gewenst, een zakelijke BBQ zo dicht mogelijk bij het bedrijf laten plaatsvinden. Zo bevinden je medewerkers zich op bekend terrein en krijgen zakelijke gasten van buitenaf in ieder geval al een goede eerste indruk van je bedrijf. Tegelijkertijd is een zakelijke barbecue de gelegenheid bij uitstek om het ijs te breken.

Zakelijke BBQ voor de eigen werknemers

Personeelsfeesten zijn een traditie. Sommige werknemers kijken er naar uit. Anderen vermijden deze aangelegenheden eerder. Een zakelijke barbecue kan voor je medewerkers of collega’s de gelegenheid bij uitstek zijn om elkaar wat beter te leren kennen. Tijdens een zakelijke BBQ is de sfeer wat meer ontspannen en leren collega’s elkaar op een andere manier kennen dan op een traditioneel feestje in een restaurant of tijdens een borrel in de kantine. Dat wil echter niet zeggen dat een zakelijke BBQ niet stijlvol zou mogen zijn. De zakelijke catering van ToetToetBBQ zorgt ervoor dat de locatie die je uitgekozen hebt voor uw barbecuemoment omgevormd wordt tot een locatie met stijl.

Zakelijke BBQ voor zakenrelaties

Het is algemeen bekend: de beste deals worden gesloten in een zakelijke, maar ongedwongen sfeer tijdens het eten. De zakelijke bbq’s van ToetToetBBQ voldoen helemaal aan deze voorwaarden. Voor ons is het niet belangrijk of je barbecue catering op locatie wenst of dit business evenement liever laat plaatsvinden op het parkeerterrein van het bedrijf, in een loods of in een fabriekshal. Iedere locatie is in principe geschikt voor zakelijke catering. Wil je liever barbecue catering op locatie, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. ToetToetBBQ werkt namelijk ook op verplaatsing.

Wat mag je verwachten van de zakelijke catering van ToetToetBBQ?

ToetToetBBQ gaat niet over één nacht ijs bij het organiseren van uw business evenement. We betrekken je graag in de organisatie van de zakelijke catering die je voor je bedrijfsfeest of business event in gedachten had. Catering op locatie is daar een logisch onderdeel van. Voor zowel personeelsfeesten als voor een stijlvol alternatief voor een business diner, is de keuze om op verplaatsing te gaan, vaak logisch. Mogelijk heb je zelf al een idee voor catering op locatie. In dit geval bekijken wij met je wat ToetToetBBQ voor je kan betekenen. Een eerste voorwaarde is uiteraard dat deze plaats geschikt is om een BBQ te houden. Een BBQ werkt traditioneel het best in de buitenlucht, maar een barbecue in een grote hal behoort zeer zeker ook tot de mogelijkheden. Naast het eten kunnen we uiteraard ook de drankcatering uit handen nemen.

Contact opnemen met ToetToetBBQ

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Wil je je zakelijke relaties of werknemers een culinaire ervaring geven die ze nog niet eerder hebben meegemaakt? Dan ben je bij ToetToetBBQ aan het juiste adres. Voor je met ons verder in zee gaat, hebben wij graag een vrijblijvend verkennend gesprek met je. Zodoende kun je bepalen of wij de juiste partner voor uw zakelijke catering zijn!

Ben je benieuwd hoe wij jouw winter BBQ organiseren op je eigen bedrijfsterrein? Neem dan contact op met ons via: info@toettoetbbq.nl, 010-2614199 of via deze link. Toch liever iets anders dan een BBQ? Kijk op ToetToetFood voor nog veel meer mogelijkheden. 

Zakelijk bbq